Klandorf püstitab järgmisel volikogu istungil rekordi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf.
Kalle Klandorf. Foto: Laura Oks

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf püstitab homsel linnavolikogu istungil omalaadse rekordi, vastates ühe istungi jooksul 107 arupärimisele.


Homse istungi päevakorras ongi 107 päevakorrapunkti ning kogu istungi täidavadki Klandorfi vastused arupärimistele.

Sada arupärimist puudutavad löökauke Tallinna tänavatel. Nimelt esitasid volikogu IRLi fraktsiooni liikmed iga tänava kohta eraldi arupärimise, soovides selgitust selle kohta, millal tänav korda tehakse ning kes praeguse olukorra eest vastutab.

Arupärimised esitati 4. aprillil ning tegelikult pidanuks Klandorf neile vastama kahe nädala jooksul, kuid soovitud vastuste mahukuse ja abilinnapea puhkuse tõttu lükkus vastamine mai lõppu.

«Ma vastan kõikides arupärimistes esitatud küsimustele ja laias laastus võin öelda, et need tänava, mille kohta küsiti, on korda tehtud. Me avastasime nende tänavate hulgas ka selliseid, mille kohta ilmselt mõni naljahammas oli volikogu saadikutelt nõudnud teekatte parandamist, kuigi seal polnud ühtegi auku. Me kontrollisime kõik need tänavad üle. Arupärimised esitanud saadikutel endil ilmselt ei olnud aega neid tänavaid üle vaadata,» ütles Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles