Lembitu pargis peeti Borjomi piknikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mineraalvee tootja Borjomi kutsus kõiki tallinlasi täna keskpäevaks ühispiknikule Lembitu parki.


Õhkkonda aitasid luua muusikud Bonzo ja Jaan Pehk, kohapeal sai mängiga hiidmalet ja osaleda loosimisel.

Kõigile pakuti tasuta Borjomi mineraalvett ja sinna kõrvale õuna või banaani. Ilus ilm meelitas parki hulgaliselt rahvast. Esialgu täitusid pargipingid, hiljem hakkasid piknikulised ennast murule sättima.

Pikniku käigus istutasid Borjomi esindajad Lembitu parki rea sirelipõõsaid, mis on ettevõtte poolne kingitus Tallinna parkidele.

«Me peame väga oluliseks, et inimesed oma tervise eest hoolitseksid ja teeksid seda seejuures ka naudinguga. Paljud dietoloogid ütlevad, et värskes õhus söömine on hea tervisele. Kontorites töötajatele tuleb mõnikord meelde tuletada, et nad peaksid vahel laua tagant püsti tõusma ning tegema midagi head oma keha ja vaimu turgutamiseks. Selle sõnumi edastamiseks otsustasime korraldada toreda ühise pikniku värskes õhus, ühes Tallinna kesklinna kaunis rohelises pargis,» selgitas IDS Borjomi Europe turundusjuht Ieva Semerikovaite.

IDS Borjomi Georgia on absoluutne turuliider Gruusia villitud vee tööstuses, mille loodud tuntuimad kaubamärgid on Borjomi, Likani, Borjomi Springs ja Bakuriani. Ettevõtte enimmüüdud bränd Borjomi on saadaval rohkem kui 40 riigis üle maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles