Endine jaamahoone muutus Nõmme Majaks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine Nõmme jaamahoone kannab nüüd nimetust Nõmme Maja ja lisaks Nõmme muuseumile ja postkontorile alustab seal peatselt tegevust mupo piirkondlik jaoskond.


Täna avati seal aga varem Eesti Raudtee kasutuses olnud tubade asemel ruum, mida on kodanikeühendustel ja seltsidel võimalik kasutada oma koosolekuteks või nõupidamisteks.

Nõmme Maja juhataja Sünne Valtri sõnul on Nõmme Maja koht, kus nõmmelased saavad lisaks muuseumi külastamisele ka koos käia, erinevaid kohtumisi, seminare korraldada ning ka muusikalisi elamusi nautida.

«Kahest ruumist, mis hoones olid varem Eesti Raudtee käsutuses, sai hubane ajaloolise hõnguga ruum. Kuna hoone pole raudteejaamana juba aastaid kasutusel ning uute ruumide lisandumisega selle kasutusvõimalused avardusid, siis tekkiski mõte anda majale uus nimetus. Jaamahoone ühes ruumis leiab endale koha ka munitsipaalpolitsei Nõmme jaoskond, et inimesed saaksid oma muredele abi. Loodan, et seeläbi vähenevad ka probleemid joodikutega, kes seni jaamahoone ümber koguneda armastasid,» ütles Nõmme linnaosa vanem Erki Korp.

Otsekui linnaosavanema sõnade kinnituseks oli juba hommikul kella 11 paiku ennast maja kõrval pargis sisse seadnud seltskond, kes ennastunustavalt alkoholi manustas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles