Lasnamäel on Tallinna positiivse programmi jaoks tehtud üle 700 ettepaneku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasamiskampaania plakat ühes Lasnamäe kaubanduskeskuses.
Kaasamiskampaania plakat ühes Lasnamäe kaubanduskeskuses. Foto: Toomas Huik

Tänaseks on linnaosa elanikud esitanud üle 700 idee ning konstruktiivse ettepaneku, mis hõlmavad väga laia teemade ringi, alates aiandusest kuni tasuta traadita interneti bussipeatustesse paigaldamiseni.


«Nagu sai lubatud, siis nende vahel, kes on juba esitanud oma tagasisidet kampaania raames, loositakse välja väärtuslikke auhindu – kruiisid Rootsi. Tänaseks on auhinna võitnud juba kolm Lasnamäe elanikku ning veel kolm võitjat tehakse kindlaks lähiajal,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova.

Oma ideid ning ettepanekuid on võimalik edastada läbi Lasnamäe linnaosa veebilehe: www.tallinn.ee/lasnamae või statsionaarsetes kogumispunktides, mis asuvad Lasnamäe linnaosavalitsuses (Pallasti 54), kultuurikeskuses Lindakivi (Koorti 22), Lasnamäe spordikompleksis (Pae 1), Lasnamäe Centrumis (Mustakivi tee 13) ning Maxima kauplustes (Smuuli tee 9, Linnamäe tee 61).

Peale kampaania läbiviimist analüüsivad kõiki kogutud ideid ning ettepanekuid linnaosa spetsialistid. Kõige huvitavamate variantide rakendamist hakatakse arutama septembris.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles