Uus supelrand võib tulla Kopli liinide arendusalale

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli liinidel vahelduvad ahervaremed prügihunnikutega.
Kopli liinidel vahelduvad ahervaremed prügihunnikutega. Foto: Andres Haabu

Põhja-Tallinnasse soovitakse juurde üht supelranda, kas Kopli liinide arendusalale või Kalaranna tänavale, selgub Põhja-Tallinna valitsuse kaasamisprojekti «Positiivne Põhja-Tallinn 2014-2018» ettepanekutest.

Põhja-Tallinna vanema Karin Tammemägi sõnul on reaalseim koht praegune nn Kopli liinide arendusala. «Samuti pakuti Kalaranna tänavat, mida oleme uurinud, kuid ametlikku supelranda sinna kindlasti ei tule, sest seal on laevateed ja me ei saavuta mitte kunagi nõutavat vee puhtust sellel alal,» rääkis Tammemägi teisest esile toodud variandist.


Tallinna kuueteistkümnest sadamast kaksteist asub Põhja-Tallinnas ja Tammemägi sõnul tehakse arendustöid jõudumööda. «Käib pidev monitooring, kaugel kinnistuomanikud oma arendustega on, ja kui need kuskile toppama jäävad, siis linna poolt abistatakse maksimaalselt, et planeeringud, mis mere äärde jäävad, läheksid edasi ja saaksid sellised nagu kõigile sobivad,» sõnas ta.
Merepiiriga seotud ettepanekutest tõi Tammemägi veel esile kalastusmuuseumi, paadiomanike turu ja Stroomi ranna arendamise, kuhu soovitakse spordiväljakut ja kõnniteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles