Fotod: Suukorvita koerad lasteaia värava juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Murelik isa saatis Tallinna Postimehele fotod Vormsi lasteaiast, mille juurde on jäetud suukorvita koerad. Lapsevanema sõnul on ohtlik olukord kestnud juba pikemat aega, ta on teavitanud sellest ka munitsipaalpolitseid.

Mupo vastusest nähtub, et teostatud kontrolli käigus rikkumist ei tuvastatud ning samuti puudusid mupo väitel politseisse esitatud avalduses avaldaja kontaktandmed.  Avalduse esitanud inimesega prooviti siiski ühendust saada (sellekohane e-kirja saatmine avaldajale on fikseeritud), et paluda tal täpsustada kellaaegu, mil oleks võimalik rikkumisi tuvastada ja kontrolli läbi viia.

Mupo loomapatrull käis olukorda pisteliselt kontrollimas ja seda mitmel korral – kahel korral hommikutundidel ajavahemikus 7.00-8.30 ( mis on eeldatav laste lasteaeda viimise aeg) ning pärastlõunastel aegadel, mil samuti võiks prognoosida laste lasteaiast lahkumist. Mitte ühelgi korral rikkumisi ei fikseeritud ja koeri lasteaia juures ei avastatud.

Kuna rikkumisi ei tuvastatud ning ühendust avalduse teinud inimesega saada ei õnnestunud, saatis mupo kirjaliku vastuskirja, milles palus järgmise rikkumise korral kindlasti koheselt helistada 24 tundi töötaval korrapidaja numbril 14410, et patrull saaks olukorra kohapeal fikseerida ning koera omaniku tuvastada.

Mupo lubas aga jätkata selles piirkonnas pisteliste kontrollreidide teostamist ning rikkumise tuvastamisel võetakse eeskirja nõuete rikkuja seadusega ettenähtud korras vastutusele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles