Kolm kurjategijat röövisid Tallinnas juveelipoodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juveelid
Juveelid Foto: Artur Sadovski.

Eile hommikul leidis Pae tänaval aset juveelirööv: kolm meest sisenesid kohe pärast avamist kella 9 paiku poodi, lasid turvamehele gaasi näkku ning röövisid poest juveele esialgsel hinnangul vähemalt viiekohalise summa ulatuses.

Relvi ega relvataoliseid esemeid kurjategijatel teadaolevalt kaasas polnud ning peale turvatöötaja keegi kannatada ei saanud. Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põderi sõnul pole antud juveelirööv seotud ka mõne varasema kuriteoga.

Kurjategijatel õnnestus enne politsei sündmuskohale jõudmist põgeneda, kriminaalmenetlus käib, kuid kahtlustatavana kedagi seni kinni peetud pole. Politsei alustas juhtunu asjus kriminaaluurimist karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb nägu varjates toime pandud röövimist ja näeb süüdimõistmisel ette kuni 15-aastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles