Kodutud saavad Tallinna päeva puhul suppi ja moosisaia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutud.
Kodutud. Foto: Peeter Langovits

Tänasel Tallinna päeval korraldatakse taas üritus linna kodututele, kus tehakse ühiselt heakorratöid, süüakse suppi ja moosisaia, kuulatakse kontserti. Ürituse korraldab Tallinna Sotsiaaltöö Keskus koos osaühinguga Koduõde.


Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse direktor Kersti Põldemaa sõnul on see ettevõtmine juba traditsiooniks kujunenud, sest vajadus taoliste järele on kahtlemata olemas.

«Vaesus ja tõrjutus toob kaasa kontaktide taandarengu ja meie püüame pakkuda ühiseid tegevusi ning võimalust suhelda, miks mitte siduda seda oma kodulinna Tallinna päeva tähistamisega,» ütles Põldemaa.


Koosviibimine toimub täna kell 13.30-16.00 Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse üksuse õuel aadressil Paljassaare 35. Ühiselt koristatakse ümbrust ja istutatakse lilli, tehakse läbi tuletõrjeõppus, hiljem süüakse suppi ja moosisaia ning juuakse teed. Jagatakse hügieenitarbeid, firma Koduõde annab tervisenõu, mõõdab vererõhku ja jagab vitamiine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles