Kohus võttis kaks itaallasest kelmi vahi alla

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armani kauplus Rävala puiesteel.
Armani kauplus Rävala puiesteel. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Kohus võttis täna prokuratuuri taotlusel vahi alla kaks kelmusekahtlusega itaallast, kolmas itaallane lasti esialgu vabadusse.


32-aastane Francesco ja 46-aastane Giuseppe võeti kuueks kuuks vahi alla. 44-aastane Vincenzo jäi kohtuniku otsuse kohaselt esialgu vabadusse. «Ta on kahtlustatav, aga tema osalust selles pettuses tuleb veel täpsustada ja selgitada, kui suur tema roll seal oli,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria-Elisa Rannajõe Postimees.ee'le.

Kõigile kolmele on esitatud kahtlustus kelmuses, mis seisnes selles, et nad müüsid inimestele soodsa hinnaga Armani kaubamärgile sarnaneva logoga riideesemeid, mis tegelikult ei ole Armani toodang.

Kui mehed grupiviisilises kelmuses süüdi mõistetakse, siis võib neid oodata ühe- kuni viieaastane vanglakaristus. Rannajõe sõnul on kannatanud esitanud politseile viis kirjalikku avaldust. Praegu tegeleb politsei laekunud teadete kontrollimisega ja kannatanuid võib Rannajõe sõnul juurde tulla.

Politsei palub inimestel, kes on viimasel ajal sarnase pettuse ohvriks langenud ja ei ole sellest veel politseile teatanud, anda endast teada telefonidel 612 4366 või 612 4062.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles