Purjus tütarlapsed läksid ratsatallu hobusevargile

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hommikul kella 10 paiku üritasid kaks purjus tütarlast varastada Aegviidus asuva Kivisaare ratsatalu territooriumilt hobuseid ja nende ratsutamiseks vajalikku varustust.

Ratsatalu perenaise Ülle Rinki sõnul sai ta varguskatse kohta teate naabritelt, kes märkasid, et Piibe maantee ääres asuvast turismikeskusest viiakse üht hobust Nelijärve suunas. Peagi ilmnes, et hobune on varaste käest lahti pääsenud ning kaks vargaplikat ise jooksus.

Ratsatalu omanikud tegid kindlaks, et kadunud on üks hobune ja valjaste komplekt, kuid varastada püüti ka teist hobust. Varastatud mära rabeles purjus piigade käest ilmselt lahti ja leidis ise kodutee.

Ratsatalu perenaine ja naaber pidasid hobusevargad kinni Urbukse järve ääres. Selgus, et nood olid koos poistega Aegviidus Nikerjärve ääres RMK telkimisalal pidutsenud ning tarbinud mõnuaineid. Vandaalitsetud oli ka telkimisalal, kus oli lõhutud RMK prügikast ja sooritatud muid vägitegusid.

Ratsatalu tänab abi eest naabreid, Aegviidu elanikke ja politseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles