Teetööd pealinnas jätkuvad: liiklus võib mitmes kohas olla häiritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavused teetööd toovad kaasa suured liikluse ümberkorraldused kõigepealt Põhja-Tallinnas, kus juba 29. aprillil suletakse Soo tänav. Tänav jääb suletuks septembri lõpuni. Linnavõimu seniste plaanide kohaselt peab ka Telliskivi tänav septembri lõpuks remonditud olema.
Tänavused teetööd toovad kaasa suured liikluse ümberkorraldused kõigepealt Põhja-Tallinnas, kus juba 29. aprillil suletakse Soo tänav. Tänav jääb suletuks septembri lõpuni. Linnavõimu seniste plaanide kohaselt peab ka Telliskivi tänav septembri lõpuks remonditud olema. Foto: Erakogu

Teeremont Tallinna tänavatel jätkub täie hooga ka sel nädalal.

Tallinna kommunaalameti teatel tehakse Tallinnas tänavate jooksvat remonti Vabaduse puiesteel (Raba tn - Hiiu tn), Sõle tänaval (Kopli tn - Kolde pst), Narva maanteel/Pirita teel (objektil alustati tööd eelmisel nädalal), samuti Pärnu maanteel (Tammsaare tee - Viljandi mnt) ja Peterburi teel.

Remonditud peaks saama  Laagna tee mahasõidud, teeparandus käib Tuukri tänaval ja Pärnu maanteel.

Teekatte remont immutamisega toimub Pärnu maanteel Kadaka puiestee ja Vabaduse puiestee vahelisel lõigul, Vabaduse puiesteel, Kaarli puiesteel, Toompuiesteel, Gonsiori, Ahtri ja Tuukri tänavatel, Tartu maanteel ja Peterburi teel.
Teekatte remonti pindamisega on kavas teha Pedaja tänaval, Raudtee tänaval Valdeku ja Ränduri tänavate vahelisel lõigul, Männi tänaval, Vesivärava tänaval Poska ja  Raua tänavate vahelisel lõigul, Õie tänaval ning Valdeku tänaval Vabaduse puiestee ja  Õie tänava vahelisel lõigul.

Tallinna linnavalitsus palub vabandust ebamugavuste pärast liiklemisel teetööde piirkonnas ja palub olla tähelepanelik!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles