Galerii: Löwenruh’ pargis peeti Kristiine kevadlaata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval peeti Mustame tee äärses Löwenruh’ pargis Kristiine kevadlaata.


Laat oli ühtlasi heakorrakuu lõppakordiks ning seal tunnustati ka heakorrakuu aktiivseid osavõtjaid. Laada peaesineja oli Eesti-Ukraina ansambel Svjata Vatra. Laada külalistele esinesid ka huvikeskuse Kullo laulu-, tantsu- ja muusikaansamblid.

Väiksemate jaoks oli avatud erinevate atraktsioonidega lasteala. Laadal pakuti mahetooteid, aiakaupu, käsitööesemeid, vanavara ja veel mitut sorti kaupa.

Nii nagu eilsel Kesklinna kevadlaadal, oli ka Kristiines kohal Keskerakonna telk ning rahvast lõbustasid kaks ninasarvikukostüümides tegelast. Keskerakonnale sekundeeris IRL, kelle telgis käis pakutavate materjalide tutvumas ka keskerakondlasest Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu.

Kristiine linnaosavalitsus korraldab kevadlaata alates 2002 aastast. Laada moto on «Armasta Eestimaist». Laat on kõikidele külastajatele ja kauplejatele tasuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles