Tammsaare pargis noormehe tapnud pussitaja võib enne tähtaega vabaneda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Monogarov Harju maakohtus
Deniss Monogarov Harju maakohtus Foto: Liis Treimann

Tallinnas Tammsaare pargis 2009. aasta suvel ühe noormehe tapnud ning teist haavanud Deniss Monogarov võib lähiajal vanglast elektroonilise järelevalvele allutamisega enne tähtaega vabaneda.

Monogarovile (31) mõistetud seitsme aasta ja kuue kuu pikkune vanglakaristus jõustus mullu jaanuaris, kui riigikohus ei võtnud vandeadvokaat Sven Sillari kaebust arutusele, vahendab ERR Uudised.

Justiitsministeeriumi andmetel arvestatakse Monogarovi karistusaja algust 2009. aasta 7. augustist ning see peaks lõppema 2016. aasta augustis, kuid alates sellest nädalast on tal võimalik kohtu nõusolekul vabaneda vanglast jalavõruga ning alates tuleva aasta augustist ilma elektroonilise valveta.

Harju maakohus arutab Monogarovi võimalikku vabastamist 21. mail.

Süüdistuse järgi lõi joobes Monogarov 2009. aasta 1. augusti varahommikul Tallinnas Viru Väljak 4/6 asuva klubi Seduction Discotheque välisterrassil 21-aastast noormeest, hiljem aga ründas Tammsaare pargi alleel noaga 23-aastast Jurit ja 22-aastast Maksimi, kellest esimene suri saadud vigastustesse kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles