Galerii: emadepäeva kontsert Raekoja platsil

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Raekoja platsil on täna heategevuslik emadepäeva kontsert, kus esinevad Lenna Kuurmaa, Rasmus Rändvee ja Bonzo.


12. mail kella 14–16 Raekoja platsil toimuval Elioni heategevuslikul emadepäeva kontserdil esinevad Lenna Kuurmaa, Rasmus Rändvee & Facelift Deer, Kõrsikud, Paabel ja Muusikastuudio lastekoor. Kontsert on kõigile tasuta.

Kontserdi raames kogutakse annetusi Toidupanga tegevuse toetamiseks ja uute toiduabipunktide loomiseks maakondades, kus Toidupanka veel pole.

Lauljad Lenna Kuurmaa, Rasmus Rändvee ja Bonzo toetavad kampaaniat kutsudes eestimaalasi üles teadvustama olukorda, et täna on Eestis ligi 45 000 vaesuses elavat last ja paljudele peredele on Toidupanga tegevusest eluline abi.

Avatud on annetusnumbrid, millele helistades saab teha Toidupangale annetuse: 900 9005 (annetussumma 2 eurot) ja 900 9010 (8 eurot). Elion toetab emadepäeval toimuva kontserdi raames Toidupanka täiendavalt 3000 euroga.

Raekoja platsil toimuva emadepäeva kontserdi info leiab ka EMT Live mobiilirakendusest, mis on tasuta saadaval nii AppStore’s kui ka Google Play’s. Rakenduse kaudu on nutitelefoni omanikel võimalik hõlpsasti teha oma annetus Toidupangale.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles