Teise Tudengijooksu võitsid Priit Aus ja Liina Tšernov

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Nõmme Spordikeskuses Eesti suurim Tudengijooks, mille starti asus tudengeid koguni 28 kõrgkoolist.


Jooksu raames jagati välja Eesti üliõpilaste krossijooksu meistritiitlid ning starti oli asunud Eesti tudengispordi terav tipp.

Meeste võitja Priit Aus Tallinna Tehnikaülikoolist kommenteeris jooksu: «Võistlus oli väga nauditav, treeneriga sai kokku lepitud, et jooksu tuleb läbida mõõduka tempoga. Õnneks sellest piisas võiduks. Juba päris alguses sai oma paremus maksma pandud. Tõsiselt tore, et nii palju tudengeid sellise päikselise päevaga oli rajale tulnud!» Priit Ausi aeg 7,5km rajal oli 24.26.

Eesti tudengite krossijooksu meistrivõistluste hõbe- ja pronksmedalid said Mart Suurkivi Tallinna Tehnikaülikoolist ja Hans Korman Tallinna Ülikoolist (ajad vastavalt 25.45 ja 26.03).
Naiste võistluse võitis üldarvestuses koguni kaheksas olnud Liina Tšernov Tartu Ülikoolist. Alles eelmisel nädalavahetusel lühikese krossi Eesti meistrivõistlustel kulla võtnud Tšernov lisas auhinnakollektsiooni ka tudengite 2013. aasta meistrimedali.

Tšernov kommenteeris võistlust: «Väga hästi läks jooks, olen tulemusega rahul. Teadsin, et teise koha saanud Kaidi Kivioja on heas vormis ning sai pilku peal hoitud. Tudengijooks on tõesti tore üritus ning tudengitele hea motivatsioon end liigutada enne sessi. Nagu öeldakse, terves kehas terve vaim.» Võitja aeg 28.14.
Teise koha hõivas Kaidi Kivioja Tallinna Ülikoolist ja kolmas oli Liis-Grete Arro samuti Tallinna Ülikoolist (ajad vastavalt 28.57 ja 30.37).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles