Galerii: heategevuslikul teatejooksul osales üle 9000 lapse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval toimus 21 Eesti linnas samaaegselt heategevuslik teatejooks, millest võttis osa 9178 last.

Liikumisvõime kaotanud laste ravi toetuse nimel jooksma tulnud põhikoolinoortele andis Tallinnas stardipaugu president Toomas-Hendrik Ilves.

Teatejooksu eestvedaja Erik Pallase avaldas heameelt, et heategevusüritusest on saanud tuhandete laste jaoks iga-aastane traditsioon.

Teatejooksuga toetatakse liikumisvõime kaotanud laste ravi. Sellest on kujunenud Eesti suurim laste- ja noortespordiüritus ning ühtlasi suurim üritus, kus lapsed ise annavad panuse heategevusse.

Jooks toimus 21 Eesti linnas: Elvas, Haapsalus, Jõgeval, Keilas, Kohtla-Järvel, Kuressaares, Kärdlas, Narvas, Otepääl, Paides, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Raplas, Sillamäel, Tallinnas, Tartus, Toilas, Valgas, Viljandis ja Võrus.

Enim osalejaid oli Pärnus, kus heategevuse nimel tuli jooksma 1341 last, järgnesid Tartu 1233 osalejaga ja Tallinn 873 osalejaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles