Sulgemisele minevas kõrgkoolis õpib ka Lasnamäe linnaosavanem

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova
Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova Foto: Priit Simson

Diplomite müümise ning muude seadusrikkumiste tõttu ilmselt sulgemisele minevas erakõrgkoolis Majanduse ja Juhtimise Instituut õpib ka Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova.

Tallinna kodulehel oleva Ivanova CV andmetel on naisel alates alates 2004. aastast pooleli õpingud Tallinna Tehnikaülikoolis haldusjuhtimise alal, 2011. aastast lisandusid õpingud Majanduse ja Juhtimise Instituudis Ecomen.

Linnaosa valitsuse kantselei spetsialist lubas Postimehele, et Ivanova vastab sel teemal küsimustele kirjalikult, kuid tööpäeva lõpuks polnud vastust tulnud.

Tallinna linn maksab igal aastal instituudi viiele tublimale tudengile stipendiumeid. Viimati eraldas Tallinna haridusamet teisipäeval käskkirjaga  Ecomenile 3 200 eurot Tallinna linna Mihhail Bronšteini stipendiumi stipendiaatide toetamiseks.

Instituudi rektor Hanon Barabaner kuulub Keskerakonda. Aastatel 2006–2010 oli kõrgkooli prorektor keskerakondlane, praegune Mustvee linnapea Max Kaur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles