Tallinna tasulise parkimise alasse täiendavaid parkimiskohti ei tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuline parkimine.
Tasuline parkimine. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf vahendas oma vastuses parkimiskohtade nappuse ja täiendavate parkimispaikade kohta arupärimise teinud linnavolinik Urmas Mardile (IRL) transpordiameti arvamuse, mille põhjal täiendavaid parkimiskohti linnatänavatele ei rajata.
 

Transpordiameti vastuses on kirjas, et linnatänava ruumi on asutud ümber jaotama kergliiklejate ja ühistranspordi kasuks, sooviga vähendada autostumist ja muuta linnakodanike mõttemaailma.

Liikluskorralduse muudatuse tõttu vähenes hiljuti mõnevõrra parkimiskohtade arv  Vana-Viru tänaval, kui tänava ots suleti, parkimiskeelu ala tekkis ka Maakri tänavale.

Kui Pärnu maanteel läheb trammitee rekonstrueerimiseks, siis lõigul Vabaduse väljakust kuni kino «Kosmoseni» kaovad ära osaliselt kõnniteel olevad parkimiskohad - see plaan võib teoks saada kõige enne 2014. aastal, on transpordiamet varem teada andnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles