Vasalemmas põles koolimaja võimla

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kell 19.49 teatati häirekeskusele, et Vasalemma alevikus põleb lahtise leegiga kooli ehitusjärgus olev spordihoone.

Päästjate saabudes põles spordihoone üks välissein ligikaudu 300 ruutmeetri ulatuses ja hoone katus. Päästjad tegid sündmuskohal kindlaks, et hoones sees põlengut polnud. Samuti oli õnnetuse hetkel hoone inimestest tühi. Päästjad alustasid sündmuspaigal koheselt kustutustöödega.

Keila, Kesklinna, Nõmme, Paldiski ja Risti päästjad ning Kibuna ja Lohusalu vabatahtlikud päästjad panid tulele piiri kella 21.11-ks, samuti ventileeriti suitsu täis ruumid. Tulekahju kustutati lõplikult kella 22.16-ks. Põleng sai esialgsetel andmetel alguse hoone katuselt, samuti on teada, et päeval teostati katusel ehitusmeeste poolt tuletöid. Tuleõnnetuse täpse tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Vasalemma kooli spordihoone jaoks on tegemist juba teise põlenguga. Sama ehitusjärgus hoone põles ka eelmise aasta detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles