Neljapäeval algab Tallinna noortenädal

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. mail algab järjekordne Tallinna noortenädal, mille jooksul leiab aset ligikaudu 60 sündmust, mis on mõeldud erineva vanuse, huvide ja soovidega noortele.


Üritused toimuvad enamjaolt küll kesklinnas, kuid tegevusi jagub ka linnaosadesse ning noortekeskustesse, teatas Raepress.

Noortenädal algab 9. mail kell 14 Vabaduse väljakul heategevusliku teatejooksuga ning jätkub väga mitmekülgsete sündmustega. Just Filmi noortenädala eriprogramm kinos Sõprus, noortebändide konkurss, JAFFi Noortenädala eriprogramm kinos Artis, Friday Night Skate, mereteemalised õpitoad, tänavakultuuride päev Pääsküla noortekeskuses ja vabaduse foorum on vaid osa nädala raames toimuvatest sündmustest. Lisaks on mitmeid kohtumisõhtuid, seminare ja muid kultuurisündmusi.

Noortenädal lõpeb Tallinna päeval, 15. mail samuti Vabadus väljakul, kus toimub suur kontsert. Esinevad parimad noortebändid ja koolitantsu grupid ning õhtu lõpetab menuka ansambli Põhja-Tallinna kontsert. Kontsert on kõigile tasuta!

Täpsema programmi leiavad kõik huvitatud noortenädala kodulehelt või Facebookist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles