Reede hilisõhtul hukkus Harjumaal tulekahjus vanem mees

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede hilisõhtul hukkus Harjumaal Kernu vallas Kibuna külas puhkenud tulekahjus vanem mees, kelle päästjad leidsid voodist.

Häirekeskus sai teate põlevast suvilast Kibunas kell 21.37, helistaja arvates võis hoones olla meesterahvas. Esimesena kohale jõudnud Kibuna vabatahtlikud päästjad alustasid leekides suvila kustutamisega, abiks mõni minut hiljem saabunud Keila komando päästjad. Suvilat ja selles olnud inimest päästa polnud võimalik. Päästetöö juhi esialgsel hinnangul võis tulekahju alguse saada kusagilt hukkunu enda lähedusest.

Tulekahjudes on Eestis sel aastal hukkunud kokku 19 inimest. Päästeameti statistika näitab, et hoonetes, kus tulekahjus on inimene hukkunud, on enamikul juhtudest puudunud suitsuandur ning enam kui pooltel juhtudest on tulesurmade põhjuseks olnud hooletu suitsetamine siseruumides.

Selle aasta jaanuaris hukkus tulekahjudes kuus, veebruaris viis, märtsis kolm, aprillis neli inimest ja mais üks inimene. Möödunud aasta samal ajal oli tules hukkunud 33 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles