Aita tuvastada välismaiste kelmide kuritegusid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkosmugeldaja pääseb ennetähtaegselt vanglast välja.
Narkosmugeldaja pääseb ennetähtaegselt vanglast välja. Foto: AP/Scanpix

Politsei palub abi inimesi petnud välismaalaste kuritegude tuvastamisel.


Põhja prefektuuri majanduskuritegude talitus pidas neljapäeval Tallinnas kinni kolm Itaalia kodanikku, keda kahtlustatakse inimeste petmises võltskauba müügiga.

Tallinna erinevate kaubanduskeskuste parklates pakuti juhuslikele möödujatele soodsa hinnaga Armani kaubamärgile sarnaneva logoga riideesemeid, mis tegelikult ei olnud Armani toodang.

Itaallased liikusid ringi musta värvi BMW X3-ga ning suhtlesid tõenäoliselt inglise või vigases vene keeles. Ohvreid üritati veenda jutuga, et mehed kiirustavad lennukile, kuhu pole võimalik olemasolevas koguses kaupa kaasa võtta ning sellepärast saavad nad väärtuslikule kaubale niivõrd soodsat hinda pakkuda.

Politsei palub inimestel, kes on langenud lähipäevadel sarnase pettuse ohvriks ja ei ole sellest veel politseile teatanud, anda endast teada telefonidel 612 4366 või 612 4062 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles