BMW kaunistati käejälgede ja punaste südametega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Punased südamed, käejäljed, erivärvilised leegid, lilled ja päikesekiired – KUMUs pakutud võimalus guaššidega tuliuut BMWd ehtida pakkus loomisrõõmu nii väikestele kui suurtele.

Kumu fuajees ja sisehoovis eksponeeritava BMW Art Cars näituse kõrval, kus on välja pandud nelja maailma tippkunstniku kujundatud autod, said eile kätt proovida ka kõik kohalikud harrastuskunstnikud – kunstihuviliste käsutusse andis United Motors uhiuue valge 1-seera BMW, mida kaunistada võis.

Auto läheb siiski hiljem pesulasse, et pärast taas maailimisharrastuseks kohale vurada. Tasuta autovärvimise võimalus on KUMUs üle nädala pühapäeviti: 12. ja 26. mail ning 9. juunil algusega kell 13.

Kumu aatriumis ja õues näha tasuta näha olevaid erakordseid kunstiautosid saab aga vaadata 14. aprillist kuni 28. juulini. Kunstiautosid on varem eksponeeritud maailma tuntumates muuseumides ja galeriides nagu Louvre, Guggenheim ja Shanghai kunstimuuseum, ent vaid väga harva on saanud suur hulk neist kokku ühes paigas, viimati Londonis olümpiamängude ajal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles