Skoone bastioni ring nõuab autojuhtidelt harjumist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Transpordiameti hinnangul on Skoone bastioni ümbruses tehtud liiklusmuudatused õnnestunud, autojuhtidel kulub lihtsalt paar päeva uue liikluskorraldusega harjumiseks.


«Tänane hommik näitas seda, et liiklejatel läheb uue liikluskorraldusega harjumiseks aega. Oli näha, et kui sõidukijuht jõudis ristmikule, siis ta vaatas uut liikluskorraldust ja võttis selle teadmiseks. Nii iga autojuhi puhul ning see põhjustas väikese ajakulu ja tõmbas liiklusvoo kiiruse maha,» ütles transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

«See on uue liikluskorralduse puhul paratamatu. Aga kui me vaatame tulevikku, kui Soo tänav on rekonstrueeritud, siis selle võrra jääb Põhja puiesteel liiklust vähemaks ja Skoone bastioni ring peaks ilusti töötama,» lisas ta.

«Ümberreastumistel oli ka näha, et juhid tahtsid harjumuse järgi sõita ja nende jaoks oli üllatus, kui pööret sai teha kahest reast, kuigi vastavad märgid olid väljas. Aga niipea, kui asi on sisse töötatud ja teadmiseks võetud, peaks liiklus palju paremini sujuma,» arvas Rüütelmaa.

Muudatused liikluskorralduses:
* Alates 29. aprilli hommikust on Soo tänav suletud.
* Põhja puiestee on muudetud ühesuunaliseks suunaga Kopli poole.
* Kopli tänav kuni Volta tänava nurgani on ühesuunaline suunaga Kopli poole.
* Põhja puiestee ja Niine tänava nurgal on valgusfoor.
* Niine tänavalt saab Põhja puiesteele pöörata paremale, mitte vaskule, nagu varem.
* Suurtüki tänava ja Rannamäe tee ristmikul ei ole enam valgusfoori.
* Rannamäe tee on ühesuunaline suunaga kesklinna poole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles