ERKI Moeshow kasvulava: Liina-Mai Püüa esitleb uut kollektsiooni

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina-Mai Püüa näitab uut kollektsiooni «Vask» maikuu Moekohvikus.
Liina-Mai Püüa näitab uut kollektsiooni «Vask» maikuu Moekohvikus. Foto: ERKI moeshow

Liina-Mai Püüa näitab uut kollektsiooni «Vask» maikuu Moekohvikus, mis toimub 3. mail kell 20 Pärnu mnt. 27 asuvas Reval Cafés. Muusikat teeb Jana Kask, plaate mängib DJ Erkin Antov ja esitletakse Macadamia Natural Oil juuksehooldusvahendeid.

Kollektsiooni «Vask» võtmeelemendiks on kolmnurk. Disainer sõnas, et sai inspiratsiooni just kolmnurgast ning mitte ainult selle teravusest ja konkreetsusest, vaid ka kolmnurga pehmusest. Kollektsiooni üldmulje on vaba, mugav ja sportlik.

Liina-Mai Püüa sai tuule tiibadesse eelmise aasta ERKI Moeshowlt, kus tema kollektsioon «Kleidi reform» pälvis Absoluti ja Tallinn Fashion Weeki noore moelooja stipendiumi.

ERKI Moeshow oli noore moelooja jaoks ideaalne võimalus enda ja oma loomingu eksponeerimiseks. Disainer sõnab: «Oluline on, et oled üldse pääsenud ERKI Moeshowle ja saad oma kuude pikkust tööd ja vaeva näidata. Kui oled juba üritusele jõudnud, tähendab see, et sinu looming on vaatamist väärt.»

ERKI Moeshow 2013 toimub 18. mail Elektriraudtee Depoos. Vaatajad tuuakse kohale Balti Jaamast spetsiaalsete ERKI rongidega.

Vaata lisa ERKI Moeshow kodulehelt ja uudistega hoia end kursis ERKI Moeshow Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles