Tallinna loomaaias tuleb nelja linnaosa perede ühine tervisepäev

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna loomaaed.
Tallinna loomaaed. Foto: Andres Haabu

Sel pühapäeval, 28. aprillil kell 11 algab loomaaias nelja linnaosa – Haabersti, Põhja-Tallinna, Kesklinna ja Mustamäe ühine tervisepäev, mis pakub linnaosade peredele võimalust veeta meeleolukas kevadpäev Tallinna loomaaias.


Lisaks meeleolukale loomaaia külastusele toimuvad alates kella 13 erinevad tervist toetavad tegevused nii lastele kui ka vanematele, teatas Raepress. Koostöös Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsiga mõõdetakse osalejate tervisenäitajaid (vererõhk, kehamassiindeks), toimub individuaalne nõustamine, antakse esmaabiõpetust ning jagatakse erinevaid infovoldikuid.

Kaitseliidu Tallinna malev aitab aega sisustada erinevate õppepunktidega ning lastele on kavas ka mitmesuguseid liikumismänge. Tervisepäev lõppeb ühise lõunaga piknikuplatsil. Kutse tervisepäeval osalemiseks said 523 inimest, neist lapsi on 328.

Tervisepäeva korraldavad Põhja-Tallinna, Kesklinna, Mustamäe ja Haabersti linnaosa valitsuste tervisedendajad. Koostööpartneriteks tervist toetavate tegevuste läbiviimisel on Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts, Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tudengid ja Kaitseliidu Tallinna Maleva noored kotkad ning kodutütred. Üritust rahastatakse rahvastiku tervise arengukava 2009-2020 Tallinna tegevuskava 2013 raames.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles