Nõmme linnaosavalitsus jagab punaseid lehekotte laupäevani

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äravedamist ootavad lehekotid Nõmmel.
Äravedamist ootavad lehekotid Nõmmel. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Nõmme kinnistuomanikel on võimalik veel kuni 27. aprillini registreeruda osalemiseks nn punaste lehekottide kampaanias, mille ajal viib linnaosavalitsus kinnistult tasuta ära sügise ja talve jooksul mahalangenud puulehed ja -okkad.

Punaseid lehekotte jagatakse linnaosavalitsuse teenindussaalides Jaama 1 ja Vabaduse pst 77.  Vabaduse pst 77 asuv teenindussaal on avatud ka laupäeval, 27. aprillil kella 9-17.

Nõmme linnaosa vanema Erki Korpi kinnitusel on tänavu linnaosavalitsuse teenindussaalid esmakordselt lehekottide jagamise ajal avatud ka kahel laupäeval.

«Kõigil kinnistuomanikel pole tööpäevadel võimalik lehekottidele järele tulla, kuid laupäeval on seda mugavam teha. Näiteks laupäeval, 13. aprillil käis Jaama tänava teenindussaalis lehekottidel järel 128 kinnistuomanikku,» sõnas Korp.

Tänase seisuga on punaste lehekottide kampaanias osalemiseks soovi avaldanud 3650 Nõmme kinnistut. Lehekottide vedu  toimub 29. aprillist kuni 26. maini. Igalt kinnistult viiakse tasuta ära kuni kümme 75-liitrist lehekotti. Esmalt veetakse lehekotid ära suuremate teede ja tänavate äärest (Vabaduse pst, Kadaka pst, Männiku tee, Pärnu mnt) ning seejärel sisekvartalitest.

Leheveoga seotud küsimuste ja probleemide korral tuleks pöörduda Nõmme linnaosa valitsuse heakorra peaspetsialistide Karmo Kuri (tel 645 7306) või Einar Tamme (tel 645 7312) poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles