Pildid: Kentmanni kortermaja valmib järgmise aasta lõpus

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kentmanni 6 kortermaja valmib 2014. aasta lõpuks.
Kentmanni 6 kortermaja valmib 2014. aasta lõpuks. Foto: Merko Ehitus Eesti

Merko Ehitus Eesti jätkab eksklusiivse 14-korruselise kortermaja ehitust Tallinna ühel atraktiivseimal kinnistul Kentmanni 6. Arhitekt Indrek Allmanni projekteeritud maja valmib 2014. aasta lõpus. Kortermaja sisearhitektideks on Tüüne-Kristin ja Urmo Vaikla.

«Hoonele on juba rajatud kaks maa-alust parkimiskorrust ning ehitustööd jätkuvad sel nädalal. Hoone esimesed kaks korrust on mõeldud eeskätt äripindadeks ning ülejäänud 12 korrust korteriteks,» ütles Merko Ehitus Eesti elamuehitusdivisjoni direktor Tiit Kuusik.

«Tegemist on kindlasti ühe atraktiivsema asukohaga Tallinna südalinnas, mille enam kui sajast korterist avaneb suurepärane vaade linnale. Lisaks iseloomustab kortereid hea planeering, eksklusiivne siseviimistlus ja kaasaegsed tehnosüsteemid, mis tagavad parima elukvaliteedi. Autoomanikele on kesklinnas oluline lisaväärtus maja-alune parkimisvõimalus. Korterite vastu on juba praegu elav huvi ning pea pooltele korteritele on ka broneeringud tehtud,»  lisas Kuusik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles