Lufthansa tühistatud lennud võivad mõjutada ka homset lennuplaani

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Mihkel Maripuu

Saksa lennukompanii Lufthansa teatas laupäeval, et maapealsete teenindajate ja lennusaatjate esmaspäevase hoiatusstreigi tõttu tühistatakse enamik kodumaistest ja Euroopa lendudest. Tallinna Lennujaama teatel puudutab see Tallinnast ja siia reisijaid kolme tänase lennu osas.

Lennujaamas on tänane hommik möödunud rahulikult ja suurte segadusteta. Kolm lendu - üks väljuv ja kaks saabuvat, mis Lufthansa streigi tõttu tühistati, pole teavitamata rahvahorde pealinna lennujaama toonud.

«Hommikul oli mõni inimene, kes polnud kursis, aga suurt paanikat lennu ärajäämine ei toonud,» kinnitas Tallinna Lennujaama kommunikatsioonijuht Lauri Linnamäe.

Juhtude korral, kus inimene pole ärajäänud lennust teavitatud, suunatakse ta edasi Lufthansa kassasse, kust antakse juhised edasiseks.

Tõenäoliselt mõjutavad täna tühistatud lennud ka homme hommikul Tallinnast väljuma pidavat Lufthansa lendu Frankfurti.

«Täna tühistatud lendude kohta on väljastatud ametlik teade. Selle kohta, et homme hommikune võiks ära jääda, pole veel midagi öeldud, kuid tõenäoline on see seetõttu, et õhtul lennukit Tallinna Frankfurdist ei saabu,» kommenteeris Linnamäe.

Lendude ärajäämise valguses peaksid inimesed aga järjest enam mõtlema reisikindlustuse peale, mis on odav ja küllaltki oluline tagatis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles