Noormees sai laste seksuaalse ahvatlemise eest rahakaristuse

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju maakohus.
Harju maakohus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Harju maakohus määras rahakaristuse noormehele, kes ahistas seksuaalselt 13-aastast tüdrukut ja hiljem veel 12-aastast tüdrukut, kelleks aga tegelikkuses osutus politseitöötaja.

Kohus mõistis 22-aastasele Nikolaile rahalise karistuse 400 päevamäära ehk 1280 eurot, millest loeti eelvangistuses viibitud kolme päevaga kaetuks üheksa päevamäära ehk 29 eurot, lisaks peab Nikolai tasuma riigile ekspertiisikulud 1608 eurot ja sundraha 480 eurot, vahendas ERR Uudised.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistas Nikolaid noorema kui 14-aastase lapse seksuaalses ahvatlemises ning lapsele seksuaalse sisuga kohtumisettepaneku tegemises ja kohtumise ettevalmistamises, Nikolail kuritegu jäi aga lõpule viimata, sest lapsena esines noormehele kuritegu matkiv politseiametnik.

Süüdistuse kohaselt ahvatles Nikolai mullu 29. märtsist kuni 2. aprillini interneti kaudu seksuaalselt üht 13-aastast tüdrukut ning rääkis talle detailselt seksist, küsis temalt alastifotosid ja palus tüdrukul end veebikaamera ees ilma riieteta näidata, lisaks kutsus tüdrukut endaga seksi eesmärgil kohtuma, samuti süüdistati Nikolaid selles, et samal ajal ahvatles ta seksuaalselt ka talle teadaolevalt 12-aastast tüdrukut, kellena tegelikult esines politseinik.

Nikolai rääkis arvatavale 12-aastasele tüdrukule interneti vahendusel seksist ja kutsus ta seksuaalvahekorraks kohtuma ühte Tallinnas asuvasse tanklasse, politsei pidas tanklasse kohtumisele saabunud Nikolai kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles