Reformierakonna võimalik Tallinna linnapeakandidaat on Laine Randjärv

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu asespiiker Laine Randjärv.
Riigikogu asespiiker Laine Randjärv. Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna üks võimalik Tallinna linnapeakandidaat on riigikogu aseesimees Laine Randjärv.


«Tallinna piirkonna liikmed esitasid Laine Randjärve üheks Tallinna linnapeakandidaadiks. Linnapeakandidaate on võimalik esitada 13. maini ning lõpliku otsuse teeb Tallinna organisatsiooni üldkogu 17. augustil,» ütles Reformierakonna Tallinna piirkonna arendusjuht Rene Ilves.

Randjärve sõnul on Tallinna linnapea tähtsaim ülesanne luua Eesti pealinnas elukeskkond, kus tähelepanu keskmes on linnakodanik ja tema vajadused, mitte aga linnavalitsejate ambitsioonide eksponeerimine.

«Normaalsed suhted riigiga ja hea koostöö naabervaldadega, pealinna seaduse algatamine, riigi pealinna inimesesõbralik valitsemine ja väärikas nägu on eesmärgid, mille saavutades loome rahuliku ja turvalise linnaruumi elanikele ja külalistele,» rõhutas Randjärv.

«Soovime arendada Tallinnast tõeliselt kultuurse ja konkurentsivõimelise maailmalinna, kus end koduselt tunnevad nii vanad kui noored igal elualalt, kus ei jagata inimesi omadeks ja võõrasteks ega vastandata erinevaid kogukondi. Tallinn vajab perenaise ranget kätt, julget mõtet ja hoolivat südant,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles