Juku-Kalle Raid soovitab: võetagu linna palgale MUKI

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid
Juku-Kalle Raid Foto: Viktor Burkivski

Riigikogu liige Juku-Kalle Raid soovitab hiljutiste kommentaaripaljastuste valguses Tallinnal palgata munitsipaalkirjanikud.

«Teen siinkohal linnaviletsusele ettepaneku võtta töötute ridadest oma ridadesse kümmekond kirjaoskajat inimest kommentaaridekribajaks,» kirjutab saadik oma Facebooki-sissekandes.

«Uue töökoha nimi oleks munitsipaalkirjanik, lühendatult MUKI. Lühend annab peale tavalise info (nagu MUPO - munitsipaalpolitsei) edasi ka munitsipaalkirjaniku väikekoeralikku omadusi,» leiab Raid, kelle sõnul tuleks MUKI viivitamatult ellu viia.

Postimees kirjutas eile lehe kommentaariumis tegutsevast süstemaatilisest anonüümsest kommentaatorist, kes ülistas Tallinna linnavõimu ja kritiseeris võimuerakondi. Postimehe arendusosakonna kinnitusel tulevad IP-aadressi põhjal kommentaarid Tallinna linnakantseleist. Kommenteerijatest Tallinna linnavõimu juures kirjutab pikalt ka tänane Eesti Ekspress.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles