Löökauguvaba Tallinna tänav leitud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe Tallinna toimetuse löökauguvaba tänava konkurss päädis mitme sileda tee leidmise ja õnneliku võitja väljaselgitamisega.


Võitjaks on Annika Koppel, kes kirjutas: «Kunderi tänav on näide sellest, kui uue tee tegemisel kolm aastat tagasi tehti korralikku tööd. Aitäh neile, kes Kunderi tänava tegid.»
Toimetuse kontrollreid näitas, et küllaltki pikal ja tiheda liiklusega tänaval pole tõepoolest ainsatki löökauku. Paraku tuli samas kurbusega tõdeda, et esimesed lagunemise märgid paistsid juba ka seal ning järgmisel kevadel tekivad ilmselt ka Kunderi tänavale löökaugud.

«Minu arvates üks korralik tee Tallinnas on Viljandi maantee. Kuigi alguses on veidi konarlik raudteeülesõit, kuni Tallinna piirini ja sealt ka edasi on tee ilma aukudeta ja ühtlaselt sile,» kirjutas veel üks lugeja. Mainitud konarlik algus oli siiski selline, et Viljandi maanteed ei saa kuidagi löökauguvabaks nimetada.

«Pae tänav on täiesti aukude vaba, samuti mingi osa Punasest tänavast - samas teine osa on suhteliselt hirmus,» arvas Tanel. Dmitri mainis samuti Pae ja lisaks veel Paekaare tänavat.

Veel tõsteti esile Maneeži tänavat kesklinnas ja Pähkli tänavat Maarjamäel. Nõmmel on ridamisi väikesi tupiktänavaid, kuhu kellelgi peale kohalike elanike eriti asja pole ning seetõttu on ka sealne teekate korralik. Sellised on näiteks Saagi, Külvi ja Lõikuse tänavad. Veel mainiti Nõmmel Sireli tänavat.

Kiideti ka Nõmme teed, kus ongi lausa lust autoga sõita. Löökauguvabaks ei kvalifitseeru Nõmme tee vaid üksikute sügavate löökaukude tõttu Tulika tänava poolses otsas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles