Pätid rüüstasid kesklinnas Monoteatri bussi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monoteatri buss
Monoteatri buss Foto: Monoteater

Täna öösel lõhkusid seni tuvastamata isikud Tallinna kesklinnas pargitud Monoteatri bussi akna ja viisid kaasa bussis olnud esemeid 450 euro väärtuses.

Tallinnas Sakala tänavas seisnud lõhutud aknaga bussi avastas teatrijuht Karl Kermes hommikul kell  8:45. Vargad olid lõhkunud bussi tagaukseklaasi ja haaranud kiiruga pagasiruumi põhjas asetsenud neljast kohvrist kaks. Kaasa viidi helipult Behringer, maksumusega 100 eurot, Matrox TripleHead video edastamise seade maksumusega 200 eurot, samuti raadiomikrofon Shure komplekt maksumusega 150 eurot.

 «Vargad tegutsesid ruttu ja jätsid õnneks ühe samasuguse mikrofonikomplekti ning stroboskoobi alles,» rääkis Monoteatri juht Karl Kermes. «Oleme teatrisiseselt juba ammu kokku leppinud, et tehnikat me ööseks sõidukitesse ei jäta, kuid seekord oli keegi meeskonnast siiski selle otsuse teinud ja info teistele edastamata jätnud, seega osaliselt ka oma lohakus,» tunnistas mees.

Populaarne väiketeater pani oma Facebooki lehele üles ka pildid varastatud asjadest ja teeb koostööd politseiga. «Siin piirkonnas on palju kaameraid, loodame, et jagatud album facebookis ja politsei töö viivad varga tabamiseni,» jätkas Kermes. Monoteatri albumit saab levitada, et aidata kadunud asju leida, pilte varastatud asjadest ja lõhutud bussist saab näha siit: 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles