Forum Cinema 20. sünnipäev langetab kinopiletihindu

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forum Cinemas Hobujaama tänava kino.
Forum Cinemas Hobujaama tänava kino. Foto: SCANPIX

20 aastat tagasi esimese Hollywoodi originaalfilmi Eesti kinopublikuni toonud Forum Cinemas tähistab sel nädalal oma 20. sünnipäeva, üllatades sel puhul kõiki kinokülastajaid erinevate soodustuste ja kingitustega.

 «Filmiks, mis toona linastus, oli «Ässad» (Hot Shots). Võib öelda, et selle absurdikomöödiast avafilmi nime vääriliselt on Forum Cinemas tõusnud tänaseks Eesti ja kogu Baltikumi kinoturu liidriks ja meie meeskonnal kui kinopublikul on, mille üle uhkust tunda,» tõdes Forum Cinemas tänane tegevjuht Kristjan Kongo.

Forum Cinemas soovib sünnipäevarõõmu ka kõigi kinosõpradega jagada, võimaldades esmaspäeva hommikust reede õhtuni nautida kõiki 2D-filme hinnaga 2 eurot ja 3D-filme hinnaga 3 eurot.

Lisaks erihindadele on käivitunud ka Kinoklubi liitumiskampaania. Aprilli lõpuni pääsevad kõik liitujad automaatselt kinofänni staatusesse, mis tähendab, et terve liitumisele järgneva aasta jooksul on kinoelamus uuele klubilisele 20 protsenti soodsam.

Täna, Forum Cinema sünnipäeval, on aga kinodesse eriti oodatud kõik samal päeval sünnipäeva tähistavad külalised - neile on kinoelamus tasuta. Ülevaate kõigist Forum Cinemase 20. sünnipäevaga seotud pakkumistest leiab kodulehelt.

Forum Cinemas on kahe aastakümne jooksul olnud Eesti kinoturu eestvedaja rollis - juba 2001. aastal avati Tallinnas tänaseni suurim 11 kinosaaliga meelelahutuskompleks «Coca-Cola Plaza» ning 2007. aastal hakkas kinoettevõte esimesena Eestis pakkuma 3D-filmielamust.

Forum Cinemas pakub ainsa kinona Eesti kultuurihuvilistele võimalust osa saada ka maailma tipplavadel toimuvast. 2008. aastal tõi Forum Cinemas esmakordselt Eesti kinoekraanidele New Yorgi Metropolitan Opera ooperite otseülekanded, 2009. aastal London National Theatre'i etenduste ülekanded ja 2010. aastal Moskva Suure Teatri balleti otseülekanded.

Soome ettevõttele Finnkino Oy kuuluv Forum Cinemas opereerib Eestis Coca-Cola Plaza, Ekraani ja Astri kinosid. 2013. aasta märtsis ühines kino emaettevõte Finnkino Rootsi juhtiva kinooperaatoriga SF Bio, millega Forum Cinemas sai osaks Põhjamaade suurimast kinogrupist. 2012. aastal külastasid filmisõbrad Forum Cinemas kinosid ühtekokku ligi 1,3 miljonil korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles