Tallinna järgmine üllitis: linna heakorra infovoldik

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlev prügi Lasnamäel.
Põlev prügi Lasnamäel. Foto: Toomas Huik

Tallinna Keskkonnaamet uuendas infobrošüüri «Heakorra ABC-2», mis ilmub iga-aasta traditsioonilise heakorrakuu kampaania raames ja kuhu on koondatud linna heakorda puudutav teave.

Võrreldes eelmisel aastal ilmunud bukletiga on värskelt trükist ilmunud väljaandes uuendatud informatsiooni, vastavalt viimastele muudatustele linna õigusaktides. Samuti on brošüüri täendamisel arvesse võetud linnakodanikelt laekunud märkusi ja ettepanekuid.

«Heakorra ABC» infobrošüürist saab teavet linna mängu- ja koerteväljakute ning kalmistute kasutamise reeglite kohta. Antakse juhiseid jäätmete sorteerimiseks ning neist vabanemise  jms kohta.

Uues trükises on kirjas ka kõik kontaktid, kuhu saab pöörduda linna heakorda puudutavates küsimustes.

Tiraaž on 4250, sh eesti keeles 2000, vene keeles 1500 ja inglise keeles 750. Brošüür on saadaval kõikides linnaosavalitsuse infosaalides, linnavalitsuse infosaalis aadressil Vabaduse plats 7 ja Tallinna heakorrakuu veebilehel http://www.tallinn.ee/heakorrakuu.

Otseviidad brošüüri allalaadimiseks:

- eesti keeles
- vene keeles
- inglise keeles

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles