Mupo hoiatab: Tallinnas on liikvel libamunitsipaalpolitseinikud

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo ja politsei.
Mupo ja politsei. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna munitsipaalpolitsei hoiatab inimesi võimalike väljapressijate eest, kes tutvustavad end mupo ametnikena ning nõuavad varasemast perioodist tasumata jäänud trahvide maksmist.

Täna hommikul pöördus munitsipaalpolitseisse murelik inimene, kellele helistanud vene keelt kõnelev naisterahvas ähvardas munitsipaalpolitseile maksmata jäänud trahvi ning viivise tasumata jätmise korral kinnipidamise ning vangistusega.

Väljapressija lubas uuesti ühendust võtta ning anda edasised juhtnöörid tegutsemiseks. Helistaja telefoninumbrit ei olnud võimalik tuvastada.

Politsei palub kõigil inimestel analoogilistest kõnedest kohe teavitada hädaabi numbril 110 ja järgida politsei antud käitumisjuhiseid.

Mupo kinnitab, et iga avalikus linnaruumis toimunud eksimuse korral saab inimene vastava trahvikviitungi, kus on kirjas nii rikkumise sisu, trahvisumma, dokumendi koostaja nimi, kontaktid ning ka eksinud inimese õigused.

Muu hulgas ka õigus vastulauseks ja omapoolseteks selgitusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles