Talentide linn: 4 miljonit tänavaaukudele, 8 miljonit mupole ja pealinna meediale

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räämas Tallinn. Tallinn-Väike. Juurdeveo tänav.
Räämas Tallinn. Tallinn-Väike. Juurdeveo tänav. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linna 2013. aasta kinnitatud eelarvest võib lugeda, et tänavaaukude remondiks alal 156 234 m² on arvestatud ligi 4 miljonit eurot, mupo ja pealinna propagandahõnguliste meediakanalite Tallinna Televisiooni ja linnavalitsuse häälekandjate Pealinn ja Stolitsa tööshoidmine maksab aga kokku ligi 8 miljonit eurot.

Eelarvest selgub, et avalike suhete peale kulub linnal 2 008 856. Selle eelarverea tegevuseesmärkideks on märgitud ülelinnalise ajalehe Pealinn/Stolitsa ja Roheline pealinn 1 kord nädalas väljaandmine. Eesmärkideks on lisatud veel tagada raadios ja televisioonis vähemalt nelja sarja eesti- ja venekeelseid infosaateid, avaldada 12 kuud linna ametlikud teated üleriiklikus trükimeedias ning võimaldada 12 kuud BNSi infoteenust kogu linnasüsteemile.

Toetuse summaks SA-le Tallinna Televisioon on eraldi märgitud 2 980 000. Kokku kulutab linnavalitsus oma hääletoru opereerimisele ligi 5 miljonit eurot.

Tallinna linna munitsipaalpolitsei amet kulutab aga 3 169 912 eurot.

Linna eelarvega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles