Nõmmel saab taas tellida puulehtede äravedu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äravedamist ootavad lehekotid Nõmmel.
Äravedamist ootavad lehekotid Nõmmel. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Nõmmel toimub juba aastaid kevadeti niinimetatud punaste lehekottide kampaania, mille raames viib linnaosavalitsus elanikelt tasuta ära sügise ja talve jooksul mahalangenud puulehti ja -okkaid.


Kahel aprillikuu laupäeval on Nõmme linnaosa valitsuse teenindussaalid avatud, et kõigil kinnistuomanikel, kel tööpäevadel pole võimalik lehekottidele järele tulla, oleks võimalik seda soovi korral nädalavahetusel teha, teatas linnaosavalitsus. 13. aprillil kella 9-17on avatud Jaama tn 1 asuv teenindussaal, 27. aprillil kella 9-17 Vabaduse pst 77 teenindussaal.

Igalt kinnistult viiakse tasuta ära kuni kümme 75-liitrist lehekotti. Punaseid erimärgistusega lehekotte jagatakse tööpäevadel kuni 27. aprillini Nõmme linnaosa valitsuse teenindussaalides Jaama 1 ja Vabaduse pst 77.

Esialgsete plaanide järgi toimub lehekottide vedu 29. aprillist kuni 26. maini, kuid Nõmme linnaosa vanema Erki Korpi sõnul pole välistatud, et veoperiood lükkub sulamata lume tõttu veidi edasi. «Kuna lehed ja okkad on veel paksu lumekihi all, siis vajadusel lükkame veo algust edasi, et kellelgi ei tekiks sellega probleeme, et lehed jäävad sulamata lume tõttu koristamata. Anname sellest kindlasti nii linnaosalehes kui elektroonilistes kanalites teada,» ütles Korp.

Leheveoga seotud küsimuste ja probleemide korral tuleks pöörduda Nõmme linnaosa valitsuse heakorra peaspetsialistide Karmo Kuri (tel 645 7306) või Einar Tamme (tel 645 7312) poole.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles