Juristid andsid Lasnamäe õigusapteegis tasuta abi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Juristide Liit andis kolmapäeval Lasnamäe linnaosa valitsuses kõigile soovijatele tasuta õigusabi.


Õigusapteek on Eesti Juristide Liidu tasuta õigusabi projekt, kus osutavad tasuta õigusabi pikaajalise nõustamiskogemusega ning vähemalt magistrikraadiga juristid, õigusnõustajad, advokaadid ja pankrotihaldurid. Seekordses õigusapteegis tegutses kokku 13 oma ala asjatundjat.

Nii nagu varemgi, kogunes ka täna õigusapteegi avamise ajaks linnaosavalitsusse kümneid inimesi, kes erinevates küsimustes pädevat juriidilist nõuannet vajasid. Üks auväärses eas proua rääkis, et tema kodumaja korteriühistus pidi käima «igavene kuritegevus ja korruptsioon», mille vastu ta nüüd juristidelt abi loodab saada, sest kohtuskäimiseks pensionäril raha pole.

Üks teine sabasseisja ütles, et tal on mitu erinevat probleemi. Näiteks see, kuidas ohjeldada naabrit, kes varahommikul oma sülekoera maja koridori haukuma laseb. Samuti soovis ta nõu selle kohta, kas on kuidagi võimalik vältida viiviseid, mida mobiilifirma ühe maksmata arve pärast järjest juurde kirjutab.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles