Fotod: algas ärimees Savenkovi mõrvakatse kohtuprotsess

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harju maakohtus algas täna ärimees Igor Savenkovi mõrvakatses ja veel mitmes teises kuriteos süüdistatavate meeste kohtuprotsess.

Harju maakohtus alanud protsessil ei tunnistanud Ralf Miller (60) ja Sergei Starõhh (37) end süüdi ärimees Igor Savenkovi mõrvamise katses tema autole lõhkeseadeldist paigaldades, kirjutab ERR Uudised.

Koos eelmistega narkokuriteo eest kohtu alla antud Mark Ševtšenko (23) ütles, et tema kodunt läbiotsimisel leitud narkoained olid mõeldud talle endale, mitte müügiks.

Kohus kuulab täna kannatanute ütlusi.

60-aastasele Ralf Millerile ja 37-aastasele Sergei Starõhhile on esitatud süüdistus mõrvakatses, mis pandi toime lõhkeseadeldist kasutades, üldohtlikul viisil ja omakasu motiivil. Samuti süüdistatakse mehi lõhkeseadeldise ja suure koguse lõhkeaine ebaseaduslikus käitlemises. Peale selle süüdistatakse neid suure koguse narkootilise aine ebaseaduslikus käitlemises.

Kaitsepolitsei alustas kriminaalmenetlust mullu 31. mail, kui Tallinnas leiti Tartu maantee 53 maja juurest sõiduauto alt lõhkeseadeldis. Politseipatrullid piirasid inimestele ohutsooni ligipääsu ja päästeameti demineerimiskeskuse töötajad eemaldasid seadeldise sõiduki küljest ning muutsid selle ohutuks. Meedia avalikustas peagi, et õhku üritati lasta endise viinaärimehe Igor Savenkovi autot ning üks, kes sellega seotud oli, on kuritegelik ärimees Ralf Miller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles