IRL esitas Tallinna löökaukude kohta üle saja arupärimise

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaukude lappimine Linnamäe tee ja Ussimäe tee ristmikul.
Löökaukude lappimine Linnamäe tee ja Ussimäe tee ristmikul. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavolikogu IRL fraktsioon esitas möödunud neljapäeval toimunud volikogu istungil linnavalitsusele üle saja arupärimise Tallinna tänaval varitsevate löökaukude ja teede olukorra kohta.


IRLi fraktsiooni esimehe Toivo Jürgensoni hinnangul sõnul esitati arupärimine 101 erineva Tallinna tänava kohta eraldi, sest senine praktika on näidanud, et konkreetsete vastuste ja selgituste andmise asemel Tallinna linnavalitsus hämab.

«Kui linnaisad ei hakka asjadest konkreetselt ja ausalt rääkima, on aeg hakata konkreetsemalt küsima,» selgitas Jürgenson

«Keskerakondlik linnavalitsus suhtleb nii opositsiooni kui ka Tallinna elanikega hämades ja üleolevalt. Konkreetseid vastuseid välja ei öelda ning üritatakse pidevalt demagoogiavõtteid kasutades vastustest kõrvale põigelda ning kõiki teisi enda tegematajätmistes süüdistada,» rääkis Jürgenson.

Arupärimiste tekst on ühesugune, erinev on vaid tänavanimi. «Lugupeetud härra Klandorf, murelik kodanik on pöördunud IRLi fraktsiooni poole seoses Suur-Ameerika tänaval valitsevate teeaukudega. Sooviksin abilinnapealt järgmisi vastuseid:
1.Millal täideti Suur-Ameerika tänaval viimati auke? 2.Millal teostati Suur-Ameerika tänaval viimati kapitaalremont? 3.Millal on plaanis Suur-Ameerika tänaval löökaukudega tegeleda? 4.Kes vastutab selle olukorra eest, mis Suur-Ameerika tänaval valitseb? Arupärimisele soovin nii suulist kui kirjalikku vastust.»
Suur-Ameerika tänavat puudutava arupärimise on esitanud Anneli Entson. Hulgaliselt samasisulisi arupärimisi esitasid ka teised IRLi fraktsiooni liikmed. Klandorfil on arupärimistele vastamiseks aega 18. aprillini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles