Päev tasuta õigusabi Lasnamäel tõi mullu kohale rahvamassid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväelased abistavad Lasnamäe linnaosavalitsust lumetõrjes.
Kaitseväelased abistavad Lasnamäe linnaosavalitsust lumetõrjes. Foto: Priit Simson

Eesti Juristide Liit korraldab kolmapäeval, 10. aprillil kella 11-15 Lasnamäe linnaosa valitsuses (Pallasti 54) suuremahulise laiaulatusliku tasuta õigusabi osutamise. Tasuta õigusabipäev korraldati ka mullu aprillis, siis tuli kohale 431 inimest.

Eesti Juristide Liidu juhi Krista Paali sõnul teevad pealinlastele muret ennekõike pärimisküsimused, varasuhted, samuti pereõigus ja elatisrahanõuded lapsele, palju on ka korteriühistute küsimusi. Nõustamisel osaleva Eesti Korteriühistute Liidu Tallinna ja Harjumaa büroo juhataja Raimo Jõgeva sõnul küsitakse nõu arvete kohta, inimestele teevad muret ka suhted korteriühistu juhatuse ja lihtliikme vahel, samuti korteriomandi küsimused.

Kolmapäeval Lasnamäel toimuv Õigusapteek on Eesti Juristide Liidu tasuta õigusabi projekt. Õigusapteegis osutavad tasuta õigusabi pikaajalise nõustamiskogemusega ning vähemalt magistrikraadiga juristid, õigusnõustajad, advokaadid ja pankrotihaldurid. Nõusoleku tasuta õigusabi osutada on andnud kokku 13 oma ala asjatundjat. Õigusabi antakse nii eesti kui vene keeles. Nõustamine toimub elavas järjekorras.

Täiendavat teavet Lasnamäe linnaosa valitsuses korraldatava Õigusapteegi kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehel 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles