Linnhalli juures laiunud prügilaamad kadusid võluväel

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahalli ümbrus on kui prügimägi.
Linnahalli ümbrus on kui prügimägi. Foto: Küllike Rooväli

Veel eile Tallinna linnahalli ja kultuurikatla vahel Statoili bensiinijaama taga laiutanud prügilademed olid Postimehe fotogalerii avaldamise järel täna lõunaks kadunud.

Kes prügi ära koristas, pole täpselt teada, aga ilmselt oli tegu Tallinna linnavalitsuse tellimusel töötava firmaga. Statoili kommunikatsioonijuht Jaanus Pauts ütles Postimehele, et kuna peamiselt oli lume alt välja sulanud prügi pärit Statoili teenindusjaama kiirsöögiletist, häiris see neid väga ning kuigi praht polnud nende krundil, tegeles firma juba koristuse tellimisega. Siis selgus aga, et prügi on juba koristatud.

Pautsi sõnul anti kõigile teenindusjaamadele täiendav korraldus, et territoorium tuleb varasema ühe asemel üle vaadata kaks korda päevas. «Kui prügi on naaberkruntidel, tuleb sellest peakontorisse teada anda,» lisas Pauts.

Postimehe tänane ringkäik näitas, et prahti sulab välja teistegi tanklate taga, näiteks Kristiine kaubanduskeksuse juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles