Pae tänav läheb järgmisel nädalal remonti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusremont käib praegu ka Pae tänava.
Taastusremont käib praegu ka Pae tänava. Foto: Peeter Langovits.

Järgmise nädala teisipäeval algavad Pae tänava rekonstrueerimistööd ja seetõttu suunatakse bussid nr 31 ja 58 kuni 28. augustini ümbersõidule.


Pae tänava rekonstrueerimistöid tehakse Paekaare tänava ja Võidujooksu tänava ristmike vahelisel Pae tänava lõigul 19. maist kuni 23. augustini, teatas Raepress.

31. liini bussid sõidavad mõlemal suunal ümbersõidumarsruudil mööda Võidujooksu ja Pae tänavat. Peatused tehakse Võidujooksu tänaval mõlemal suunal paiknevas ajutises Uus-Pae peatuses.

Liini nr 58 bussid sõidavad mõlemal suunal ümbersõidumarsruudil Paekaare tänav, Võidujooksu tänav ja Pae tänav. Peatused tehakse Paekaare tänaval linnast väljuval suunal paiknevas Paesilla peatuses ja Võidujooksu tänaval mõlemal suunal paiknevas ajutises Uus-Pae peatuses.

Pae tänava rekonstrueerimistöid tehakse sel aastal Punase ja Paekaare tänava vahelisel lõigul. Tööde maksumus on 10,8 miljonit krooni ja valmimistähtaeg 15. september.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles