Tallinna WC-muret aitavad peagi leevendada ajutised käimlad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna miljonipeldik.
Tallinna miljonipeldik. Foto: Toomas Huik

 Suveperioodiks paigaldatakse Tallinna linnaruumi 34 ajutist käimlat.

Niguliste kiriku lähedusse tagumise parkla äärde paigaldatakse neli ajutist tualetti, sama palju kergendamiskohti tuleb Kadrioru parki Luigetiigi juurde ning Piritale «Reisi & pargi» parklasse, samuti Lauluväljaku ülemiste väravate juurde. Kolm ajutist WCd tuleb Russalka juures asuvasse parklasse, kaks Toompeale  Falgi tee piirkonda, samuti Kadrioru parki.

Botaanikaaia ülemine parkla, Kadrioru pargi kontserdiväljak, Kalamaja kalmistu pargi mänguväljak, Rocca al Mare vabaõhumuuseum saavad samuti ajutise kergendamiskoha, WC paigaldatakse ka Hirveparki kioski kõrvale, Koorti ja Kivila  tn mänguväljakule, Pae parki, Weizenbergi Mikkeli muuseumi juurde, Pärnu mnt 4 juurde parklasse ning Metsakalmistu väravasse.

Tallinna ettevõtlusameti ja JCDecaux Eesti OÜ vahel sõlmitud lepingu kohaselt on praegu linnas neliteist avalikku tasulist tualettruumi:Balti jaamas, aadressil Toompuiestee 36, Kunderi 15/Gonsiori 16 (nn Politseiaed),  Mustamäel Männi pargis, Kadriorus, Mere pst. Kalev Spa juures, Toomkooli 17 (Piiskopi aed), Tammsaare pargis, aadressil Rannamäe tee 11 ja Merivälja tee 20, kesklinnas Lembitu pargis ning Margareeta aias. «Linn rohkemat ei kontrolli, ülejäänud on juba eravaldustes,»  selgitas kommunaalameti juhataja Ain Valdmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles