Tallinna linnavalitsus otsustab homme Sitsi turu sulgemise

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal Sitsi turuhoone tagant avastatud prügihunnik võib saada turu sulgemise põhjuseks.
Eelmisel nädalal Sitsi turuhoone tagant avastatud prügihunnik võib saada turu sulgemise põhjuseks. Foto: Toomas Huik

Eelmisel nädalal toimunud reidi käigus avastatud prügihunnik võib Põhja-Tallinnas asuvale Sitsi siseturule saatuslikuks saada.


«Eks me homsel istungil arutame seda. Niisugune ettepanek on tehtud selle tõttu, et jäätmekäitlus oli seal ikka väga korrast ära,» ütles abilinnapea Arvo Sarapuu Postimehele.

Kui linnapea Edgar Savisaar eelmisel nädalal koos Sarapuu ja linnaametnikega Põhja-Tallinna jäätmeveo olukorda kontrollimas käis, leidsid nad Sitsi turuhoone tagant väikese olmeprügi konteineri kõrvalt suure prügihunniku. Savisaar ütles juba tookord, et kui puhtust ei suudeta pidada, siis tuleb turg kinni panna.

«Homsel istungil kuulame ära linnaosavalitsuse seisukoha ja tutvume turu esindaja selgitustega. Aga praegu on jah nii, et tarbijakaitse on teinud ettepaneku see turg sulgeda,» lausus Sarapuu.

Turu omanikku ei aita ka Keskerakonna toetamine varasematel aegadel. «Siin ei loe see erakondlikkus midagi. Kui ikka asju korralikult ei tehta, siis ei aita erakond ka midagi,» lausus Sarapuu. Abilinnapea rõhutas samas, et turu sulgemine pole veel otsustatud. «Me kaalume seda homsel istungil väga tõsiselt.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles