Pildid ja video: vaata, kuidas treenitakse Tallinna moodsaimas spordiklubis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tutvustati Haaberstis avatud spordikeskust Teras (Rannamõisa tee 4h), mille osad treeningvõimalused on ainulaadsed kogu Põhja-Euroopas. 3000-ruutmeetrises spordikeskuses on neli spetsiaalset võitluskunstide saali, kaks innovaatilise kontseptsiooniga funktsionaaltreeningute stuudiot, rühmatreeningute saal, jõusaal ning võitluskunstide saal, mida on võimalik kasutada ka pallimängusaalina.

Teras on ka Eesti Kudo Liidu kodukeskus, lisaks kudo praktiseerimisele õpetab klubi aikido, jukempo ja kendo võitlusstiile. Kudo on erinevate traditsiooniliste võitluskunstide elemente ühtsesse toimivasse süsteemi liitev võitluskunst, mida praktiseeritakse rohkem kui 60 riigis. Kudo on mitmekülgne, sügavat pühendumist võimaldav võitluskunst, tõhus enesekaitsemeetod, arendav harjutuste süsteem noortele, tervisesport täiskasvanutele.

Lisaks füüsilisele poolele rõhutab Kudo etiketti ja traditsiooni. Samuti toimuvad klubis kickboxingu, muay thai ja teiste võitluskunstide klubide treeningud. Võitluskunstide harrastamiseks on Terases Eesti parimad tingimused – spetsiaalsetes dojyo saalides on Taist toodud professionaalsed tatami-matid, tipp-kvaliteediga poksikotid ning siinide peal liikuvad kinnitussüsteemid.

Populaarsete levinud rühmatreeningute kõrval hakkavad Terases toimuma innovaatilised ja kogu Põhja-Euroopas unikaalsed funktsionaaltreeningud. Näiteks Queenaxi 4D treeningsüsteem lubab sooritada täiesti uudseid fantaasiarikkaid harjutusi, sealhulgas õhus tehtavat anti-gravity joogat, mis on välja töötatud koostöös maailmakuulsa trupiga Cirque du Soleil.

Queenax arendab jõudu, kiirust, painduvust , vastupidavust ja osavust ning annab ebatavaliselt kiiresti häid tulemusi.Synrgy 360 ringtreening on innovaatiline personaal- ja grupitreeningute süsteem, mis võimaldab vaheldust pakkuvate harjutuste abil treenida ühtlaselt kogu keha. Pavigym kujutab endast funktsionaalset treeningala spetsiaalse puutetundliku LED-valgustusega põrandaga, mis muudab treeningu lõbusamaks ja efektiivsemaks.

Dual adjustable pulley on aga treeningvahend, millega saab teha lõpmatul hulgal jõuharjutusi kõigile lihaskondadele, kusjuures aparaat ise jagab soovitusi vastavalt treenija seatud eesmärkidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles