Noored tähistavad Tallinna päeva kudumisgrafitiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kudumisgrafiti.
Kudumisgrafiti. Foto: www.simplyknitting.co.uk

Sel reedel kaunistavad noored Tammsaare pargi värvilise kudumisgrafitiga, mille ettevalmistamisel on kaasa löönud kõik Tallinna noortekeskused.


Koostööpartneritena on kaasa löönud koolid ning algatusega on innukalt liitunud Eesti Posti töökollektiiv, vabatahtlikud UNICEFist ja noored Tartu Lillemaja noortekeskusest, teatas Raepress.

15. mai varahommikul kogunevad noored Tammsaare parki, et üheskoos pargipingid, tänavalaternad, prügikastid jms katta põneva ja olulist sõnumit kandva kudumisgrafitiga. Pealelõunasel ajal võivad pargikülastajad ise kätt proovida grafiti töötoas või teha endale unikaalse rinnamärgi, saada infot Coca Cola Plazalt uusimate filmide kohta ning külastada Tallinna Keskraamatukogu bussi Katariina Jee.

Kell 14 astuvad üles Tallinna Noorsootöö Keskuse noortekeskuste parimad esinejad. Ürituse ajal toimub ka Coca Cola Plaza kinomäng ning päeva lõpus loositakse osalejate vahel välja kinopileteid.

Kudumisgrafiti näituse korraldab Tallinna Spordi- ja Noorsooamet koostöös UNICEFi ning Coca Cola Plazaga laste- ja noortesõbraliku linna programmi raames. Kudumisgrafiti näitus jääb Tammsaare parki 22. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles