Tallinn kutsub Rohumaa SA Tallinn 2011 nõukogust tagasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnatud tseremooniameister Jaanus Rohumaa ei jää loodetavasti hätta ka tipppoliitikute kultuurimaitse tabamisega
Hinnatud tseremooniameister Jaanus Rohumaa ei jää loodetavasti hätta ka tipppoliitikute kultuurimaitse tabamisega Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus kavatseb kolmapäeval kutsuda Jaanus Rohumaa tagasi sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogust, mille järel asub ta tõenäoliselt tööle sihtasutuse programmidirektorina.

Rohumaa esitas avalduse Tallinna Euroopa kultuuripealinna aastat ettevalmistava sihtasutuse nõukogu liikme kohalt lahkumiseks 28. aprillil. Rohumaa on SA Tallinn 2011 nõukogu liige alates sihtasutuse loomisest 2007. aastal.

Sihtasutuse Tallinn 2011 kommunikatsioonijuhi asetäitja Eva Saar ütles eelmisel nädalal BNSile, et SA Tallinn 2011 juht Mikko Fritze on teinud Rohumaale ettepaneku asuda sihtasutuse programmidirektoriks.

Sihtasutus saab Rohumaaga töölepingu sõlmida pärast tema lahkumist sihtasutuse nõukogust.

Rohumaa esitas lahkumisavalduse ka Tallinna Linnateatrile, kus ta on töötanud näitleja ja lavastajana alates 1992. aastast. Rohumaa on ka president Toomas Hendrik Ilvese koosseisuväline kultuurinõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles